Om Oss

Cloudier

Cloudier arbetar med ett nätverk av IT experter och andra partners efter behov och expertis.På så sätt kan vi erbjuda kostnadseffektiva lösningar där personer med ändamålsanpassad talang kan ta hand om våra kunders många uppdrag.

2008

Cloudier startade 2008 med avsikt att skapa unika lösningar för kunder som kräver mer än den enkla hemsidan och under de senaste 11+ åren har vi producerat långsiktigt hållbara och trygga tjänster för våra kunder som tillåter företag att vara i kontroll över sin webbplatsnärvaro utan behov av komplexa IT-lösningar och dyra långtids-kontrakt.


2009
Under 2009 blev vi en Adobe Premium Partner för att tillhandahålla en molnplattform för företagsapplikationer och e-handel - under dessa åren har vi genomgått certifieringar och träning för Adobes plattform. Under 2012 så översatte vi systemet 128 000 ord till Svenska.

2010
Under 2010 utvidgade vi våra erbjudanden för att inkludera CRM och valde en öppen källkodslösning som vi driver på dedikerad maskinvara med containerisering för att hålla kunders data privat och säker med möjlighet att fullt kunna driftsätta systemet på plats hos kunden.

Idag hanterar vi miljontals e-postmeddelanden för våra kunder, som med hjälp av  fulltext-indexering av alla e-postmeddelanden gör  att kunder kan hitta ett ord bland miljoner e-postmeddelanden på mindre än en sekund.

Cloudier GO innehåller även kalendrar, filer, adressböcker, uppgifter, anteckningar, helpdesk, tidspårning, projekt, dokumentredigering, fakturering och dokumentsökning i ett enda system med integreringar mot stationär dator, tablets och mobil med tvåvägssynkronisering. Vi gör dagliga säkerhetskopior med 5 dagars retention med valfritt långsiktigt lagring och support för privata nätverk (VPN).


2015

Vi lanserade vår egen "Site Builder" ovanpå Adobe plattformen för att göra det enkelt för kunder att redigera sina webbplatser utan att involvera oss eller att behöva anställa personal som behöver tränas upp - ett system ska vara så enkelt att använda att du inte behöver någon träning - bara peka och klicka för att redigera.


2017


År 2016 tog vi hand om marknadsföring för kunder, vi använde ett tillvägagångssätt där vi kan växa kundens närvaro på nätet utan länkar eller data hålls som gisslan. Under 2017 skapade vi kontakt med ca 20 olika leverantörer av system - partners som har tillfört mycket insikt, testning och expertis runt dessa nya verktyg med faktiska resultat.


Vi påbörjar arbetet med en ny plattform, Cloudier Pro - som är tänkt att ersätta Adobe BusinessCatalyst som har avstannat i sin utveckling.

2018


Adobe väljer att avsluta Adobe BusinessCatalyst efter flera ett år av försenade uppgraderingar. Vi  fokuserar all tid på vår nya webbplattform - Cloudier Pro - som till skillnad från BusinessCatalyst gör det enklare företagare att bygga E-Handel, Bloggar och Webbplatser utan att vara beroende av våra programmerare och webbdesigners.


2019

All fokus läggs på att lansera Cloudier Pro så snabbt som möjligt.

Din kundvagn är tom

Fortsätt

Kundvagn

Delsumma:
Rabatt 
Rabatt 
Visa detaljer
Utsåld